labloc.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse si Servicii

Bine ați venit în HILS Brauner – cel mai nou ansamblu rezidențial din sectorul 3 al Capitalei

Situate la doar 600 de metri de stația de metrou Nicolae Teclu și vis-à-vis de o zonă comercială aflată în plină expansiune, cele 8 blocuri care formează complexul HILS Brauner fac parte din noua zonă de dezvoltare a Bucureștiului.

HILS Brauner totalizează 1336 de unități locative proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere.

Situat pe Strada Victor Brauner, ansamblul rezidențial HILS Brauner  se bucură de o locație foarte avantajoasă. În proximitatea zonelor de interes, noul proiect oferă accesul la mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes – mobilă și bricolaj: IKEA, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Metro, Auchan, Kaufland și Lidl; magazine de articole sportive și jucării: Decathlon și Jumbo.


Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.

Website detinut de ESI BUSSINES S.R.L., CIF: RO28236193, Reg.Com: J40/2762/2022