labloc.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse si Servicii

RIN Grand Residence


Șoseaua Vitan-Bârzești, numărul 7D, sector 4, București, zona Vitan, Bucuresti

Descriere ansamblu

Clădirea emblematică a Bucureştiului care a găzduit de-a lungul vremii actori, artişti, sportivi şi personalităţi de renume poate fi acum noua ta casă. RIN GRAND RESIDENCE nu seamănă cu niciun alt complex rezidenţial. E nou, dar plin de istorie.

Bucură-te de atmosfera unui hotel de 4 stele într-un nou concept de "acasă". Am reinventat fostul hotel RIN GRAND, dar am păstrat tot ce-i mai bun: spaţii generoase, finisaje premium, facilităţi accesibile.

Bucură-te de confortul şi atmosfera unui hotel în fiecare zi, nu doar în concediu.

În fostul RIN Grand Hotel, lângă Parcul Natural Văcăreşti şi la 10 minute de Piaţa Unirii, se află noul tău apartament. RIN Grand Residence îţi pune la dispoziţie 479 de unităţi locative proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 şi 3 camere, pentru ca oricine să îţi găsească locuinţa mult visată.

Bifăm tot ce-ţi doreşti de la noua ta casă. Niciun alt complex rezidenţial nu aduce împreună toate facilităţile pe care le căutai. În galeria comercială a complexului găseşti clinică estetică, clinică stomatologică, magazin alimentar, bistro, croitorie, salon de înfrumuseţare şi bancomat.

Nu trebuie să petreci timp în trafic pentru a te bucura de răsfăţ. Îţi poţi relaxa mintea şi corpul la Body Art, propriul tău centru spa şi fitness centre din interiorul complexului.

Pentru că punem preţ pe siguranţa ta, complexul este dotat cu pază şi supraveghere video. Iar dacă ai nevoie de spaţiu extra de depozitare, îţi oferim şi boxe generoase, în proximitatea apartamentului.


Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.

Website detinut de ESI BUSSINES S.R.L., CIF: RO28236193, Reg.Com: J40/2762/2022