labloc.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Produse si Servicii

Calitatea produselor

Serviciul www.labloci.ro este oferit de S.C. ESI BUSSINES S.R.L. cu sediul in B-dul Theodor Pallady Nr. 66, Sector 3, Bucuresti, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/2762/2022, avand Cod Unic de Inregistrare 28236193, denumita in continuare societate.

I. DEFINITII GENERALE


CONTINUT are urmatoarea definitie:
        -toate informatiile de pe www.labloc.ro care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
        -continutul oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre ESI BUSSINES SRL  prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
        -orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al S.C. ESI BUSSINES S.R.L. UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
        -informatii legate de produsele si/sau preturile practicate de ESI BUSSINES intr-o anumita perioada;
        -informatii legate de produsele si/sau preturile practicate de catre un tert cu care ESI BUSSINES are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
        -date referitore la ESI BUSSINES, sau alte date privilegiate ale acesteia

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile publice disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre ESI BUSSINES si acesta.
CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre ESI BUSSINES si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor oferite de ESI BUSSINES si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI
DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii
BULETIN INFORMATIV / NEWSLETER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, si/sau promotiilor desfasurate de catre ESI BUSSINES intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea ESI BUSSINES cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre ESI BUSSINES catre Client indiferent de modalitatea de livrare.
CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2

II. POLITICA GENERALA


1. Serviciul

Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre ESI BUSSINES si acesta.

1.1. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
1.2. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public www.laabloc.ro
1.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, ESI BUSSINES SRL sau oricarui tert cu care ESI BUSSINES are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
1.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
        -Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de ESI BUSSINES prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea ESI BUSSINES de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea ESI BUSSINES SRL
        - SC ESI BUSSINES SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
1.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze ESI BUSSINES SRL , sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la ESI BUSSINES  destinate acestui scop.
1.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de ESI BUSSINES SRL.

2. Continut

2.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a ESI BUSSINES SRL sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care ESI BUSSINES SRL detine licenta de utilizare si/sau publicare.
2.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de ESI BUSSINES SRL, includerea oricarui continut in afara siteului www.detergenti.ro , indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ESI BUSSINES SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SC ESI BUSSINES SRL.
2.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre ESI BUSSINES SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea ESI BUSSINES SRL cu referire la acel continut.
2.4. In cazul in care ESI BUSSINES SRL confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea ESI BUSSINES SRL  pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
2.5. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea ESI BUSSINES SRL si/sau al angajatului ESI BUSSINES SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
2.6. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

3. Contact

3.1. SC ESI BUSSINES SRL  publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.
3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite ESI BUSSINES SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
3.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea ESI BUSSINES SRL de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
3.4. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate ESI BUSSINES SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si ESI BUSSINES considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea ESI BUSSINES  in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
3.5. ESI BUSSINES  isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

4. Buletin informativ/Newsletter

4.1. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.
4.2. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului informative pot si vor fi folosite de catre ESI BUSSINES SRL in limitele Politicii de confidentialitate.
4.3. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:
        - Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.
        - Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
        - Prin contactarea ESI BUSSINES SRL , conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
4.4. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
4.5. ESI BUSSINES SRL  isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea ESI BUSSINES SRL , sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
4.6. ESI BUSSINES SRL  nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al ESI BUSSINES SRL, la momentul expedierii buletinului.

5. Politica de vanzare online

5.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
5.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
5.3. ESI BUSSINES  poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
5.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
5.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, ESI BUSSINES SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

6. Produse

6.1. ESI BUSSINES SRL  poate publica pe site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care ESI BUSSINES SRL  are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
6.2. Produsele achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
6.3. ESI BUSSINES  poate limita capacitatea de achizionare a unor produse disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
6.4. Toate preturile aferente produselor prezentate pe site includ TVA ( 19 % ).
6.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea ESI BUSSINES, acestea fiind cu titlu de prezentare.
6.7. In descrierea produselor ESI BUSSINES  isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

7. Valabilitatea ofertelor

7.1. ESI BUSSINES  isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.
7.2. Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
7.3. Pretul de achizitie al produselor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
7.4. Pretul de achizitie al produselor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
7.5. Pretul de achizitie al produselor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
7.6. Clientul poate renunta la produsele achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
7.7. Clientul poate renunta la produsele achizitionate prin contract, conform art. 13.

8. Comanda online

8.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
8.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
8.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca ESI BUSSINES poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de ESI BUSSINES , in functie de scop/situatie:
        - Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
        - Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.3.1, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
        - Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
8.4. ESI BUSSINES  poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
        - datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
        - activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea ESI BUSSINES  si/sau partenerilor acestuia
        - fara nicio justificare.
8.5. Clientul nu poate renunta la o comanda efectuata.
8.6. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate si ESI BUSSINES  informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
8.7. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea ESI BUSSINES , fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
8.8. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.
8.9. Validarea comenzii si livrarea acesteia se face doar daca:
        -Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
        -Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
        -Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)

9. Comanda telefonica

9.1. Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant ESI BUSSINES SRL. Termenii si condiitile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.

10. Contract si finalizare

10.1. ESI BUSSINES va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor de catre Client.
10.2. ESI BUSSINES  va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda.
10.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea 
ESI BUSSINES SRL, devine Contract onorat.

11. Transport

11.1. Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.

12. Calitate si garantii

12.1. Calitatea si conformitatea oricarui produs sau serviciu furnizat de catre ESI BUSSINES , dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia.
12.2. ESI BUSSINES SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs disponibil spre achizitionare pe site.


13. Returnarea produselor

13.1. Clientul ESI BUSSINES SRL  poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
        - Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site
        - Coletele ce prezinta deteriorari severe
        - Produsele au fost livrate gresit
        - Produsele care au marimi eronat comandate
        - Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 34 / 2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34 / 2014.
13.2. Clientul este obligat sa notifice ESI BUSSINES  , intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa , in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor.
13.3. Clientul ESI BUSSINES  nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (produsul este folosit, nu are toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Avand in vedere specificul produselor comercializate , respectiv produse cosmetice, nu pot fi acceptate la retur din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena , produsele care au au fost utilizate sau desigilate de consumator.
13.4. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la confirmarea returului. ESI BUSSINES  ramburseaza sumele mentionate folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursarii. ESI BUSSINES  nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferita de ESI BUSSINES .Cu exceptia cazului în care ESI BUSSINES  s-a oferit sa recupereze el însusi produsele, în cazul contractelor de vânzare, ESI BUSSINES  poate amâna rambursarea pâna la data receptionarii produselor care au facut obiectul vânzarii sau pâna la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre ESI BUSSINES , luându-se în considerare data cea mai apropiata. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
13.5. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client pentru returnarea produselor, nu se ramburseaza.
13.6. Premiile sub forma de voucher, sau produse ESI BUSSINES  , castigate in urma concursurilor desfasurate de ESI BUSSINES  , nu se returneaza. Fac exceptie doar produsele identificate neconforme (defect de fabricatie), sau produse trimise gresit fata de cele solicitate de castigator.
13.7. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.
13.8. Atunci când consumatorul îsi exercita dreptul de retragere dupa transmiterea cererii în conformitate cu art. 7 alin. (3) sau cu art. 8 alin. (8) din O.G. 34 / 2014, consumatorul plateste catre ESI BUSSINES  o suma proportionala cu ceea ce s-a furnizat pâna la momentul în care consumatorul a informat ESI BUSSINES cu privire la exercitarea dreptului de retragere, în raport cu acoperirea totala a contractului. Suma proportionala care trebuie platita catre ESI BUSSINES de catre consumator este calculata pe baza pretului total convenit în contract.

14. Frauda si SPAM

14.1. ESI BUSSINES nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
14.2. Exceptie de la art. 14.1 fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre ESI BUSSINES SRL a numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi.
14.3. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
14.4. ESI BUSSINES declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele ESI BUSSINES
14.5. Clientul sau Utilizatorul va informa ESI BUSSINES asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
14.6. ESI BUSSINES  nu promoveaza SPAM-ul.
14.7. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.
14.8. Comunicarile realizate de catre ESI BUSSINES prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
14.9. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau ESI BUSSINES si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
        - de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
        - de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre ESI BUSSINES catre Utilizator / Client
        - de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
        - de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre ESI BUSSINES catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

15. Limitare de responsabilitate

15.1. ESI BUSSINES nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.
15.2. ESI BUSSINES nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel de pierderi.
15.3. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre ESI BUSSINES , violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii ESI BUSSINES , conform detaliile de contact, astfel incat ESI BUSSINES sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
15.4. ESI BUSSINES nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al ESI BUSSINES.
15.5. ESI BUSSINES nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
15.6. ESI BUSSINES este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al ESI BUSSINES, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
15.7. ESI BUSSINES nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
        - serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
        - serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
        - produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
15.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

16. Forta majora si cazul fortuit

16.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
16.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
16.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
16.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
16.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art.

17. Litigii

17.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre ESI BUSSINES  Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii de utilizare".
17.2. Orice disputa cu referire la prezentele "Termeni si Conditii" care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si ESI BUSSINES se va rezolva pe cale amiabila.
17.3. ESI BUSSINES  nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
17.4. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si ESI BUSSINES sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
17.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
17.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

18. Dispozitii finale

18.1. ESI BUSSINES isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
18.2. ESI BUSSINES  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
18.3. ESI BUSSINES isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

III. Politica de confidentialitate


ESI BUSSINES colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:
        -validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
        -rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la produsele achizitionate de catre acesta;
        -pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite;
        -trimiterea de buletine informative periodice (newslettere), in format exclusiv electronic;
        -contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
        -contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
        -scopuri statistice.

ESI BUSSINES poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre ESI BUSSINES  pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic.
Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

Politica de confidentialitate ESI BUSSINES se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. ESI BUSSINES  nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

ESI BUSSINES  se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

ESI BUSSINES  garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. ESI BUSSINES nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC ESI BUSSINES SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail comenzi@detergenti.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Website detinut de ESI BUSSINES S.R.L., CIF: RO28236193, Reg.Com: J40/2762/2022